top of page
Marijke De Busser_Diamanten
Marijke De Busser_Ons verhaal

ONS VERHAAL

Met een diploma in uurwerkherstelling begon Marijke haar professionele reis. Na haar afstuderen vond ze een betrekking als uurwerkhersteller bij een horlogeverdeler in Brussel, waar ze haar initiële stappen zette in de juweliersbranche. Deze waardevolle ervaring leidde haar tot het beheer van haar eigen winkel in Arendonk gedurende enkele jaren. Later koos ze ervoor om dichter bij haar familie te wonen en startte ze een juwelierszaak in Oosterwijk-Westerlo.

Gedurende twee decennia heeft Marijke haar zaak met toewijding geleid. Haar liefde voor het vak, haar vastberadenheid en haar voortdurende streven naar bijscholing en perfectie hebben haar gevestigd als een gerespecteerde en geliefde juwelier in haar gemeenschap.

Marijke De Busser

ONZE VISIE

We create things
we love for the 
people you love.

Marijke De Busser_Diamanten juwelen
Marijke De Busser_Gouden juwelen

WIJ GAAN VERHUIZEN

Marijke De Busser_Wij verhuizen

Na 20 jaar wil “Juwelen Marijke De Busser” het over een andere boeg gooien.

Jullie hebben het misschien al opgemerkt: onze huidige locatie staat te koop. Inderdaad, onze zaak in Oosterwijk zal verdwijnen.

Daarom starten we met een totale uitverkoop die loopt van 15 april tot 15 september 2024. Alles moet weg, dus profiteer van geweldige aanbiedingen tijdens deze periode!

 

Laat deze unieke kans van kopen aan verlaagde prijzen niet liggen.


Aarzel niet om langs te komen, kom vrijblijvend binnen, neem je tijd om te kijken en te kiezen. Wij staan klaar om jullie te helpen bij het vinden van het perfecte juweel.

Ook in de toekomst zullen we jullie niet in de steek laten. Weliswaar op een andere locatie en op afspraak gaan we dan klaar staan voor al jullie herstellingen en maatwerkbehoeften. Of het nu gaat om verlovingsringen, trouwringen of andere juwelen, op een professionele en persoonlijke manier helpen we jullie bij het vinden van het perfecte stuk. Daar nemen we graag de tijd voor!

We willen jullie van harte danken voor het vertrouwen en we kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen op onze nieuwe locatie.

Marijke De Busser_Armbanden op maat
bottom of page